Wat is botox

Fillers

Fillers zijn volume inbrengende en tegelijkertijd liftende injecties. Het grote voordeel hier is dat we op elk niveau van de huid, injecties kunnen plaatsen. Diep of oppervlakkig, afhankelijk van de plaats in het aangezicht, zullen we een volumevergrotend effect verkrijgen.

We weten dat elk verouderingsproces in het gelaat, gepaard gaat met vetweefsel dat verdwijnt. Hierdoor verliezen we onze steun waardoor rimpels en plooien gaan ontstaan.

De filler zal als “kapstok” dienen door zijn liftend effect op de huid, met als resultaat een verfijnd, glad en natuurlijk uitziend gelaat. Hier zal het herstel van het gezichtsvolume een verhoging aan zelfvertrouwen geven.

Waar gaan we die fillers gebruiken?

Een behandeling van één van deze gebieden met fillers, kan op één consultatie uitgevoerd worden. Reeds na enkele minuten zie je het resultaat.

Men kan de behandeling zowel uitvoeren met een naald als met een canule. Een canule is een zeer fijn, flexibel buisje, dat onder de huid wordt aangebracht. In een trage, maar vloeiende beweging wordt een kleine hoeveelheid product onder de huid neergelegd. Patient komt binnen, na overleg met de arts, wordt de behandeling uitgevoerd. Afhankelijk van de plaats duurt dit maximaal 20 minuten, daarna nog een creme aanbrengen en patient kan vertrekken. Indien, in uitzonderlijke gevallen een zwelling ontstaat, kunnen we deze met een ijs-applicatie perfect verhelpen. Het beoogde effect zal ongeveer 18 maanden aanhouden.

karl_theerens_fillers_botox_spierontspanners
fillers_karl_theerens_dokter
fillers_dokter_theerens